Loading...
Middag

Kremet cajun laks med pasta og grønnsaker

Cajun laks

Dette er en av de beste lakserettene jeg har laget noen gang. Jeg lover, den er magisk! Herlig kremet med et fantastisk cajunkrydder. Mmmmm…. Denne blir garantert en favoritt hos deg også.

Cajun er en herlig litt sterk krydderblanding som opprinnelig kommer fra Louisiana. Jeg har brukt cajunmix fra Urtekram og dette er min definitive favoritt når det kommer til cajunkrydder. Jeg har kjøpt mitt i Danmark, men du får kjøpt det på mange helskostbutikker.

Laksen kan med fordel byttes ut med kylling, men da ville jeg ha stekt kyllingen nesten gjennomstekt og latt den trekke med i pannen mot slutten.

Cajun laksLaks med cajunkrydderCajun laks

Ingredienser til cajun laks:

Pasta etter eget ønske

1 løk

2 fedd hvitløk

3 store gulrøtter

1/2 brokkoli

2-3 ts cajunmix

1 boks creme fraiche

2 dl fløte

1 dl grønnsaksbuljong

600 g laks

Slik gjør du:

Hakk løk og hvitløk. Skjær gulrøttene i skiver og brokkolien i buketter. Finn frem en dyp stekepanne. Stek løk og hvitløk i smør til løken er myk og blank. Ha i cajunmix og la det surre med noen minutter. Rør sammen creme fraiche og fløte og tilsett det i pannen sammen med buljong. Kok opp og ha i gulrøtter. La det småkoke ca 5 minutter mens du skjærer laksen i passe biter.Tilsett brokkoli og laks (dytt laksen litt ned i sausen) og sett på lokk. La det putre til laksen er ferdig.

Server med nykokt pasta og topp det hele med ekstra cajunmix.

Laks med cajunCajun laks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *