Daddelkuler er søte munnfuller perfekte som en liten dessert eller snacks. De er seige og supergode!
Dadler er veldig søte og har et høyt innhold av karbohydrater, men er en super kilde til kostfiber som påvirker fordøyelsen positivt. De er også en fantastisk kilde til kalium og kobber.
Her har dadlene fått følge av både havregryn, nøtter, kakao og kokos – så her snakker vi snacks fulle av godsaker for en sunn og glad kropp!
Perfekte å ha på lur om du kjenner søtsuget. Eller hva med å pakke de pent inn og gi som en liten vertinnegave eller julegave? Spiselige gaver blir alle glade for!
For å lage daddelkuler (25 stk) trenger du:
200 g dadler (vekt uten stein)
25 g havregryn
50 g mandler
50 g valnøtter
50 g kokosmasse
2 ss kakao
1/2 – 1 ts salt
Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene i en blender eller lignende og kjør til en seig masse. Trill til kuler. Du kan trille kulene i kokos eller kakao om du ønsker.
Oppbevar daddelkuler i tett boks i kjøleskapet. Jeg legger dem lagvis med bakepapir mellom.
ENJOY!
Daddelkuler med lakris - StabilMat
[…] Er ikke lakris favoritten kan du prøve mine herlige daddelkuler med blant annet havregryn og kakao. De finner du oppskrift på her. […]