Loading...
Frokost og lunsj

Frokostlapper – proteinrike og luftige

Frokostlapper

Dette er hva jeg kaller en perfekt start på dagen! Herlige og luftige frokostlapper som gir deg påfyll av masse godsaker. De er lavkarbovennlige og holder blodsukkeret ditt stabilt. De er også glutenfrie. Her i huset elsker både små og store disse. Barna spiser frokostlapper med smør og syltetøy mens jeg digger å toppe dem med nøtter, friske bær og fibersirup gold. De smaker forresten fantastisk med smør og ost også.

Å bytte ut brødskiven med disse til frokost er et godt valg. Prøv, så får du nok lyst til å lage dem flere ganger!

 

FrokostlapperProteinrike frokostlapperProteinrike frokostlapper

 

Til 8 store frokostlapper trenger du:

4 egg

50 g kremost naturell

50 g cottage cheese

1 ss chiafrø

4 ss fettredusert mandelmel

1 toppet ts bakepulver

1/2 ts kardemomme

en liten klype salt

 

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt røre. Du kan også bruke stavmikser. La røren svelle i 10 minutter. Stek i tørr panne på litt over middels varme. Jeg bruker ca 2 ss røre per lappe. Stek til de er gylne og det dannes luftbobler på oversiden før du snur dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *