Loading...
Kaker, kjeks og desserterSnacks

Sukkerfri bounty

Sukkerfri bounty

Sukkerfri bounty smaker helt fantastisk! Disse bør du prøve. Jeg har laget mange varianter av bounty tidligere, men disse er uten tvil favoritten. Har du et lite lager av disse er du sikret når søtsuget kommer. De er helt uten sukker, men veldig søte og gode.

Jeg lager disse i en form og skjærer dem i biter når de er kalde, det synes jeg er det enkleste.

 

Sukkerfri bountySukkerfri bounty

 

For å lage sukkerfri bounty trenger du:

Lag 1:

4 dl (150 g) kokosmasse

2 ss sukrin+

1/2 ts vaniljepulver

75 g kokosolje, smeltes

5 ss kokosmelk

 

Lag 2:

100 g sukkerfri  mørk sjokolade, minst 70% kakaoinnhold

1 ss kokosolje

 

Sukkerfri bountySukkerfri bounty

 

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene til sukkerfri bounty i kjøkkenmaskinen og bland godt. Trykk massen ut i en passende form, min er 16 x 12 cm. Det enkleste er å bruke silikonform, eventuelt kle en form med bakepapir. Jeg bruker slikkepott for å trykke massen godt ned i formen. Sett hele formen i fryseren.

Imens gjør du klart lag 2. Smelt sjokolade og kokosolje på lav varme i en gryte. Hell det over kokosmassen og sett formen tilbake i fryseren til sjokoladen er stivnet.

Skjær bounty i passende biter. Det er lurt å la de stå litt i romtemperatur før du deler dem. De holder seg i kjøleskapet i flere dager, men jeg pleier å oppbevare de i tett boks i fryseren. Så har jeg snacks lett tilgjengelig når jeg får lyst på noe godt. De smaker aller best etter noen minutter i romtemperatur. Kos deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *