Sett stekeovnen på 160 grader varmluft.
Pisk egg og vann lett sammen.
Tilsett resten av ingrediensene og bland til en seig røre. La den stå noen minutter.
Gjør klart 2 stekebrett med bakepapir. Fordel knekkebrødmassen utover brettene ved hjelp av en slikkepott eller baksiden av en spiseskje. Dypp slikkepotten/skjeen i vann, det gjør det lettere å fordele utover. Prøv å få tykkelsen så jevn som mulig slik at de blir jevnt stekt.
Sett begge brettene i ovnen samtidig. Stek i 10 minutter. Rut så opp knekkebrød ved hjelp av pizzaskjærer eller kniv.
Stek videre i 10 minutter til.
Bytt plass på brettene og stek til knekkebrødene er sprø og gylne, ca 15 minutter.
La knekkebrødene avkjøle på brettet.
Oppbevar frøknekkebrød i en tett boks med lokk.