Loading...

Kurs: Sunt snop og snacks

Det er planlagt to kursdatoer før jul 2019: Tirsdag 5. november (FULLT) og torsdag 14.november. Begge dager kl 18.00. Påmelding finner du nederst på denne siden.

Kurs: sunt snop og snacks

Velkommen til en sosial og hyggelig kveld fylt med masse gode smaker! Du lærer å lage herlig, sunn og skikkelig digg snop og snacks.

Det blir garantert noe for enhver smak, blant annet sjokolade, konfekt, gelesnop og energikuler. Siden julen er nær kan det hende at det blir litt smak av jul også 🙂

Vi bruker selvfølgelig ikke sukker i noen av oppskriftene. I stedet lager vi snop og snacks fylt med næringsrike ingredienser som er supre for både kropp og hode – og som smaker helt nydelig!

Du får selv lage snop og snacks og det blir smaksprøver på mye forskjellig. I tillegg får du med deg oppskriftshefte hjem slik at du kan gå desember i møte med sunne godsaker i hus 🙂

Første mann til mølla gjelder.
BEGRENSET ANTALL PLASSER!

Sted: Sola Helsefarm, Stangelandsvegen 60, 4051 Sola

Pris: 690 kr

Om kursholderen: Hege Hult Todnem driver StabilMat og er lidenskapelig opptatt av hvordan maten vi spiser påvirker oss. Hun er utdannet sykepleier, kostholdsveileder TMS og er ernæringsterapistudent.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor eller ved å sende mail til hege@stabilmat.no (påmeldingen er bindende).

 

PÅMELDING (Skriv kursdato i kommentarfeltet):