Loading...

Kostholdsveiledning

OBS! Jeg har dessverre ikke kapasitet til å ta imot nye klienter til kostholdsveiledning nå. La deg i stedet inspirere til smakfulle og herlige retter på bloggen 🙂

Har du behov for at noen ser på kostholdet ditt utenfra og kommer med råd og inspill? Føler du at du er fastlåst i et mønster du ikke kommer deg ut av?

Sliter du med plager som

  • lite energi
  • magesmerter
  • luft i magen og oppblåsthet
  • diffuse smerter
  • overvekt
  • undervekt
  • insulinresistens
  • diffuse plager som du ikke kjenner årsaken til
  • eller føler du deg forvirret i en jungel av motstridende kostholdsråd?

Jeg vil veldig gjerne hjelpe deg!

Jeg er utdannet Kostholdsveileder og sykepleier og har stor kunnkap om sammenhengen mellom kosthold og helse. Maten vi spiser har mye å si for hvordan vi har det. Kostholdet vårt henger sammen med mange av våre plager, men ofte kan det være vanskelig å se sammenhengen mellom dette. Det er her jeg kan hjelpe!

Hvordan foregår kostholdsveiledningen?

På forhånd fyller du ut et kartleggingsskjema som gir meg opplysninger om hvilke plager du har og hvordan kostholdet ditt er. Den første timen brukes til samtale rundt dette og jeg vil gi deg råd og tips som kan hjelpe deg til fremgang og bedring slik at du kan nå målet ditt. Jeg tilpasser kostholdet etter dine utfordringer, plager, symptomer og behov.

Etter timen får du tilsendt en mail av meg. I den får du en oppsummering av det vi snakket om, oppskrifter og tips for å enkelt kunne gjennomføre endringene vi ble enige om. Det er som regel ikke snakk om store endringer, men det er individuelt hva som skal til. Du vil nok bli overrasket over hvor stor forskjell en liten justering i kostholdet kan gjøre.

Jeg tilbyr i utgangspunktet ikke enkelttimer fordi jeg vet at å endre vaner tar tid. Har du noen som følger deg opp underveis er sjansen for suksess mye større. Vi har da også mulighet til å foreta endringer underveis slik at opplegget du får blir optimalt for nettopp deg! Se under fanen Kostholdsveiledning for de ulike pakkene jeg tilbyr.

Dette er ikke en diett, men en livsstilsendring. Min kostholdsfilosofi handler om å spise ubearbeidet og smakfull mat som metter godt og er proppfull av næringsstoffer. Jeg er opptatt av riktig og nok fett og balanse mellom de ulike fettsyrene, dette har nemlig stor betydning for å unngå en rekke helseplager. Jeg har fokus på et variert og fargerikt kosthold som holder blodsukker, humør og energi stabilt. StabilMat handler om nettopp dette, å spise mat som gir deg den aller beste helsen du kan ha! Det som fungerer for noen andre trenger ikke å være riktig for deg.

Jeg tilbyr også foredrag om ulike tema innen kosthold og helse.

Ta kontakt via kontaktskjema her på siden dersom du har spørsmål, ønsker kostholdsveiledning eller bare er nysgjerrig på om jeg kan hjelpe deg. Jeg tar kontakt med deg så snart som mulig for en helt uforpliktende samtale.

Håper å høre fra deg!

Hege