Loading...

Grunnpakken

  • Førstegangskonsultasjon (90 min)
  • 2 oppfølgingstimer (45 min)

Pris: 2190 kr

 

På forhånd fyller du ut et skjema som gir meg opplysninger om din helse. Jeg må vite noe om hvilke plager og utfordringer du har og hvordan kostholdet ditt er for å kunne gi deg råd og veiledning.

Første time varer i ca 90 minutter. I løpet av timen har vi fokus på hva som skal til for å oppnå en positiv endring. Ofte vil små grep utgjøre en stor forskjell. Jeg har særlig fokus på hvordan tarmen din påvirker helsen og hvordan stabilt blodsukker kan hjelpe deg til en bedre hverdag.

Du får konkrete råd og tips til endringer i kostholdet og vi ser også på livsstilen din. Stress påvirker mer enn du aner! Du får også råd om kosttilskudd som kan være nyttige for deg. Kostholdet er det absolutt viktigste, men noen få kosttilskudd kan være en god støtte i tillegg til kostholdet.

I etterkant av timen får du en e-post med en oppsummering av det vi har snakket om. Du vil få konkrete tips til måltider og oppskrifter.

Vi avtaler også oppfølgingstime etter 3-4 uker. Oppfølgingstimene er av ca 45 minutters varighet. Da ser vi på hvordan endringene har påvirket deg og om du har behov for justeringer. Vi legger en plan for veien videre og avtaler ny oppfølgingstime etter noen måneder.

Jeg anbefaler alltid å ha alle disse konsultasjonene fordi muligheten for å lykkes er stor med oppfølging underveis.

Inkludert i pakkeprisen er også muligheten for å  stille spørsmål via mail mellom konsultasjonene.

Ta kontakt via kontaktskjema eller telefon 47383213 for en uforpliktende samtale.

 

Kostholdsveiledning